Error loading GameStats

Discuss OLStats here

Error loading GameStats

Postby geddeth on Sun Jul 06, 2008 5:27 am

I get the following in my UT2004 log when starting the server:

Code: Select all
Error loading GameStats [OLStats.OLGameStats]


Command line:
Code: Select all
Server DM-Morpheus3.ut2?game=XGame.xDeathMatch?GameStats=True ini=UT2004-default-nobots.ini


In the UT2004 ini:
Code: Select all
GameStatsClass=OLStats.OLGameStats


OLStats.ini:
Code: Select all
[OLStats.MutOLGameStats]
bExportRawLog=True
bExportHTMLLogs=False
bLogBots=False
bLogChat=True
bLogPickups=True
bLogVehicleDeaths=True
bLogSecurityInfo=True
bLogPings=True
bLogAccuracy=True
bAdvancedVoteLogging=False
bMasterServerStats=True
bRunUTStatsDBParser=True
ParserURL=http://wanparty.dk/utstats/logs.php
ParserPass=*****
bUploadLogs=False
UploadURL=http://wanparty.dk/utstats/OLSendLog.php
UploadPass=*****
MinPlayers=1
MinHumans=1
KeepBotRecords=False


The UserLogs-directory is world-writable.
I'm running this on a dedicated Debian Linux 32-bit server, with ECE and 3369 installed.

How can I debug further?
geddeth
N00b
N00b
 
Posts: 1
Joined: Sun Jul 06, 2008 5:07 am

Re: Error loading GameStats

Postby Overload on Sun Jul 06, 2008 11:11 am

Hm, that's an annoyingly non descriptive error message.

This might be silly, but are you SURE the OLStats.u and LibHTTP2.u files are in your System directory? Be sure they are readable by the user running the server as well.
Sig Under Consutrction
User avatar
Overload
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1300
Joined: Tue May 06, 2003 5:00 pm
Location: Novato, California


Return to OLStats

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron